Achterhoek vlag
  • wakkerlaorne

Het bestuur stelt zich graag aan u voor:

Hendri Eggink
Voorzitter werkgroep Leefbaarheid
e-mail: leefbaarheid@wakkerlaorne.nl
tel. 06 - 12 61 61 29

Aandachtspunten:
- Behoud en versterken van de leefbaarheid in het dorp Laren
- Klompenpad (coördinatie)
- MTB-route
- Parkbankenplan
- Biodiversiteit

Hendri Eggink, ik ben geboren (1970) en getogen in Laren en momenteel werkzaam bij een milieuadviesbureau voor asbestinventarisaties en bodemonderzoeken. Ik hecht veel waarde aan vrijwilligerswerk.

Sinds 2010 maak ik deel uit van de werkgroep Leefbaarheid. In de afgelopen jaren zijn vanuit de werkgroep diverse mooie projecten afgerond. In 2018 heb ik de functie van werkgroepvoorzitter overgenomen. Samen met de werkgroepleden hoop ik een bijdrage te leveren aan het behouden en versterken van de leefbaarheid in het dorp Laren.

Binnen de werkgroep kennen wij bijzonder goede sfeer en het aanbod van onderwerpen, op het gebied van Leefbaarheid, is zeer uiteenlopend.

Richard
Buitink
Voorzitter Wakker Laorne en interim-voorzitter werkgroep Wonen


e-mail: voorzitter@wakkerlaorne.nl

tel. 06 - 10 90 55 16

Aandachtpunten:
- Dagelijks bestuur
- Algemeen bestuur
- Wonen

Richard Buitink, sinds 2017 voorzitter van het bestuur van Wakker Laorne en sinds 2022 interim-voorzitter van de werkgroep Wonen. In 1973 ben ik geboren en later grotendeels getogen in Laren. Na vele jaren bij Rabobanken in de regio te hebben gewerkt ben ik in 2013 gestart als zelfstandig zakelijk financieringsspecialist. Ik help hierbij ondernemers om de financiering voor investeringsplannen te realiseren. Sinds 2020 werk ik als franchisenemer voor Credion. Ik ben verantwoordelijk voor de vestiging Deventer-Zutphen.

Het vrijwilligerswerk zat er bij mij al vroeg in. Op mijn 16de begon ik als jeugdleider bij Witkampers en sinds die tijd is het vrijwilligerswerk onderdeel van mijn leven. Ik kan enorm genieten van nieuwe initiatieven die de leefbaarheid van Laren bevorderen. Zelf heb ik een steentje bijgedragen aan bijvoorbeeld het kunstgrasveld bij de scholen, het Anjagersontbijt op kermismaandag en het Ondernemershuis.

Het vrijwilligerswerk, in welke vorm ook, stimuleer ik van harte en geeft veel voldoening. Het is een uitstekende manier om te ervaren hoeveel enthousiasme er is in ons mooie Laren!


Herman Haijtink
Voorzitter werkgroep Verkeer en Verkeersveiligheide-mail: verkeer_en_veiligheid@wakkerlaorne.nl
tel: 06 - 51 75 52 10

In 1961 ben ik geboren op een boerderij aan de Rossweg in Groot Dochteren. Nadat mijn vrouw Henny en ik 5 jaar in Didam hadden gewoond hebben we in 1991 het huis ‘De Flesch’ op een paar honderd meter afstand van mijn ouderlijk huis gekocht. Hier wonen we nog steeds met heel veel plezier. Na 34 jaar in het management van productiebedrijven te hebben gewerkt vul ik nu mijn dagen met mijn hobby’s waaronder klussen en motorrijden. Daarnaast werk ik nog gemiddeld 2 dagen per week als oproepkracht in de autoberging. Omdat ik nu behoorlijk veel vrije tijd heb vind ik het belangrijk om me in te zetten voor het algemeen (in dit geval plaatselijk) belang. Door mijn werk in de autoberging heb ik affiniteit met verkeer en verkeersveiligheid en daarom voel ik me goed thuis in mijn rol als voorzitter van deze werkgroep.

De aandacht van de werkgroep en mij richt zich vooral op inwoners die klachten hebben over of hinder ondervinden van bepaalde verkeerssituaties. Wij ondersteunen ze in het overleg met de gemeente en/of provincie over het vinden van een oplossing.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jolien Braakman
Voorzitter werkgroep Communicatie

Andre Lobbert
Voorzitter werkgroep Duurzaamheid

Eva Schoneveld
Penningmeester

Frank Jonk
Voorzitter werkgroep Recreatie en Toerisme

Joyce Dekker

Secretaris