Achterhoek vlag

Over ons

Op 19 maart 2012 is de Mediavereniging Laren flitsend online gegaan, nadat de Wakker Laorne en de Larense Ondernemersvereniging de handen ineen geslagen hadden. Een website waar je in één oogopslag alle informatie en nieuwtjes over Laren kunt vinden, een site voor én door Larenaren met informatie van de ondernemers, verenigingen en stichtingen, nieuws, evenementen, toerisme etc.

Met ingang van 1 januari 2020 gaat de Mediavereniging verder als de werkgroep Communicatie van Wakker Laorne.

Met een team van vrijwilligers zijn we dagelijks actief om onze site up to date te houden en technisch te vernieuwen.

Wij hebben uw hulp daarbij ook zeker nodig, dus heeft u ideeën of wilt u actief mee werken aan onze site dan kunt u contact met ons opnemen via redactie@larengelderland.nl.

Iedereen mag en kan zijn steentje bijdragen aan onze site, dus schroom niet om contact met ons op te nemen! Wil je iets kwijt over jouw leuke hobby, wil je ergens op reageren, weet je wellicht een leuke anekdote over Laren of zijn we iets vergeten te vermelden…. Vertel het ons dan zorgen wij dat het op de site komt.

Ook op social media zoals Twitter en Facebook zijn wij te vinden en zullen wij onze volgers op de hoogte van het laatste nieuws.

Alle vrijwilligers die tot nu toe al meehielpen om de site te maken tot wat die nu is, willen we langs deze weg hartelijk bedanken.

Graag tot ziens op de site!

Contact formulier