Achterhoek vlag
  • wakkerlaorne

Gemeente vergoedt kosten voor controleren coronatoegangsbewijs

Moet u als ondernemer, vereniging of locatie uw gasten/bezoekers controleren op het coronatoegangsbewijs? En maakt u daarvoor kosten? Hiervoor kunt u een vergoeding aanvragen. Vanaf 8 december 2021 vindt u een aanvraagformulier en de voorwaarden op www.lochem.nl/bijdrage-ctb

 

Aanvragen kan tot en met 16 januari 2022. Wacht niet te lang, want er is een budget van bijna € 90.000,- beschikbaar. Het Rijk stelt dit bedrag beschikbaar. Als gemeente zorgen we ervoor dat dit bij onze ondernemers, organisaties en instellingen terecht komt. We behandelen de aanvragen op volgorde van binnenkomst en op=op. U kunt uiterlijk op 16 januari een vergoeding aanvragen.

 

Informeren

We informeren vanaf 8 december zoveel mogelijk ondernemers en verenigingen via een persoonlijke mail over deze regeling. Daarnaast informeren we via gemeentenieuws, de website lochem.nl en via sociale media. Helaas hebben we niet van elke locatie een mailadres. Kent u iemand voor wie deze informatie ook belangrijk kan zijn? Laat het hem of haar dan vooral weten!