Achterhoek vlag

Laren gaat ervoor.....

dinsdag 24 mei 2022 Jolien

Een Dorpsstraat vol attracties, muziek die in de verre omgeving te horen is, dorpsgenoten die met elkaar proosten… oftewel de LARENSE KERMIS! De afgelopen twee jaar heeft de organisatie onderzocht of het toch niet mogelijk was om de kermis te organiseren maar dat lukte helaas niet. Echter dit jaar is de organisatie vol goede moed dat het wel gaat lukken en dus gaat zij ervoor! Op 2, 3, 4 en 5 september moet Laren weer bruisen!

De organisatie zet samen met de lokale horeca de schouders eronder om ervoor te zorgen dat iedereen straks weer een prachtig feest kan gaan vieren. Hoe de Larense Kermis er dit jaar precies uit gaat zien zal de komende maanden duidelijk worden. Maar een ding is zeker: “We gaan er met zijn allen voor de volle 100% voor!” vertelt Marcel Hekkelman, lid van de kermiscommissie. “Momenteel worden de attracties door ons gecontracteerd, zijn wij druk bezig met het aanvragen van de vergunning en natuurlijk met de indeling van het terrein. Voor ons, als organisatie, is het fijn dat wij na twee jaar weer echt aan de slag kunnen!”

Via de social mediakanalen van de Larense Kermis, Laren! Magazine en de lokale weekbladen zal de organisatie jullie de komende tijd op de hoogte houden. Maar een ding is zeker: zet 2, 3, 4 en 5 september maar vast in de agenda!