Achterhoek vlag

Benefietfestival Meeting4Life succesvol

donderdag 1 september 2022 Jolien

In zijn toespraak voorafgaand aan de afsluitende kaarsenceremonie maakte burgemeester Sebastiaan van ’t Erve de verwachte eindstand bekend. Er is 25 duizend euro opgehaald voor onderzoek naar kanker en lokale doelen die het leven met kanker beter maken. Een geweldig bedrag dat onder luid gejuich van de vrijwilligers is ontvangen.

Afgelopen zaterdag werd het benefietfestival Meeting4Life gehouden in het Openluchttheater in Lochem. Van 14.00-22.30 uur konden bezoekers genieten van muziek. Er waren maar liefst 12 acts die hun muzikale steentje belangeloos bijdroegen. Maar ook van creatieve workshops en heerlijke ontspanning tijdens het Kleintje Beautyday. Liefhebbers van lokale producten haalden hun hart op bij de streekproductenkraam. De grote tombola zorgde ervoor dat veel mensen met één of meer prijzen naar huis gingen. Alles voor het goede doel. Het geheel werd afgesloten met een indrukwekkende kaarsenceremonie waarbij met alle beschilderde kaarsenzakken een groot hart is gevormd op de tribune van het theater.

Kaarsenzakken voorzien van mooie boodschappen, hartenkreten en namen vormden samen een prachtig hart op de tribune van het Openluchttheater. Dronefoto gemaakt door Vincent de Goeij.