Achterhoek vlag

Winterwandeltochten 5 november

zondag 15 oktober 2023 Jolien

De organisatie Wandel Dorp Laren houdt op zondag 5 november weer de traditionele Winterwandeltochten in Laren en omgeving. Er worden vier afstanden uitgezet door de organisatie, met daarbij een speciale kinderroute. De start is bij de Steffenmanege aan de Verwoldseweg 26a in Laren. 

De deelnemers kunnen kiezen uit de afstanden zes, tien, vijftien en vijfentwintig kilometer. Wandelaars die kiezen voor de langste afstand van 25 kilometer, kunnen tussen 9 en 10 uur starten. Vanaf 9 tot 11 uur kan men vertrekken voor de 15 kilometer. En voor de afstanden 6 en 10 kilometer kunnen de liefhebbers tussen 10 en 12 uur aan hun tocht beginnen. Met name de kortste afstand is zeer geschikt voor het gehele gezin. De kinderen, die gratis mee mogen lopen, kunnen onderweg meedoen aan een puzzelopdracht. Wanneer ze het ingevulde formulier na de tocht inleveren, krijgt ieder kind een traktatie van de organisatie.

Er is voldoende parkeergelegenheid bij het startpunt en tijdens de tocht is er op twee plekken catering onderweg, waar de inwendige mens weer gesterkt kan worden. Voor de afstand van 6 kilometer is er geen pauzepunt onderweg.

Informatie kan men verkrijgen bij hh-bouwhuis@kpnmail.nl