Achterhoek vlag

Wandelweekend 3 en 4 juli

dinsdag 29 juni 2021 administrator

In het weekend van 3 en 4 juli kan er weer gewandeld worden in de mooie omgeving van Laren. De Stichting Wandel Dorp Laren zet dan voor de wandelliefhebbers een tocht uit van vijfeneenhalf en tien kilometer.
Start van de tochten is bij de basisscholen aan de Verwoldseweg 18 in Laren.

Door de Coronamaatregelen die nu nog van kracht zijn, worden er speciale regels in acht gehouden. Zo is het niet mogelijk om je bij de start op te geven. Dit dient van te voren te gebeuren via wandel4daagselaren@gmail.com of wanneer u niet over e-mail beschikt kunt u ook bellen met Jan Eggink 0610550220.

De deelname kosten voor de tien kilometer zijn € 10,00. Hierbij inbegrepen zijn een kop koffie of thee bij vertrek, een kop soep onderweg en aan het eind een broodje worst. De deelnamekosten kunnen ter plekke contant of middels pinnen voldaan worden.

Er wordt in tijdsloten vertrokken. Zo kan men zich opgeven voor zowel zaterdag als zondag tussen 10.00 en 12.00 uur en tussen 12.00 en 14.00 uur. Uit deze tijden moet dan een keuze gemaakt worden.

De vijfeneenhalf kilometer route is speciaal voor gezinnen. De kosten voor deze tocht zijn € 5,00 per persoon. Aan het begin van de tocht krijgen de deelnemers wat te drinken en na het voltooien van de tocht is er ook een broodje worst.
Speciaal voor de jeugd heeft de organisatie een fotowedstrijd in elkaar gezet. Wanneer de kinderen de bijbehorende vragenlijst invullen en die inleveren, krijgen ze na afloop een extra traktatie.

(foto ter illustratie Adobe Stock)