Achterhoek vlag

Wandel jij straks in een Lochem shirt de vierdaagse van Nijmegen?

dinsdag 14 juni 2022 Jolien

In mei koos Tevoet Online Lochem tot Wandelgemeente van het jaar 2022. Daar zijn we trots op! Dat vieren we graag met wandelliefhebbers uit onze gemeente die deelnemen aan de Nijmeegse Vierdaagse.

Loop jij mee met de Nijmeegse Vierdaagse?
En wil je onze gemeente helpen promoten als wandelgemeente? Dan hebben we een mooi wandelgemeente-shirt voor je. Door dat te dragen wordt Lochem nog bekender als gemeente waar je de mooiste wandelroutes kunt lopen.

Meld je aan voor een shirt!
Je kunt een shirt aanvragen door dit formulier in te vullen.
We reiken de shirts uit op dinsdag 5 juli. In lijn met de Nijmeegse Vierdaagse doen we dit ’s ochtends vroeg om 8 uur onder het genot van een kop koffie en een croissant. Voor alle deelnemers uit onze gemeente aan de Nijmeegse Vierdaagse is er een shirt. Wil je je vooraf aanmelden en doorgeven welke maat en welke model (dames/heren/uniseks) je wenst? Aanmelden kan tot 17 juni 2022 12.00 uur ‘s middags. Details over de exacte locatie en het aanvangstijdstip worden na aanmelding per e-mail gedeeld.

Wandel je mee op een ander groot wandelevent?
Doe jij niet mee aan de Nijmeegse Vierdaagse, maar wandel je dit jaar wel mee op een ander groot landelijk/buitenlands wandelevent? Vind je het leuk om daar Lochem te promoten door het dragen van het wandelgemeenteshirt? Neem dan vóór 17 juni contact op met a.blaauw@lochem.nl. We kijken graag naar de mogelijkheden.