Achterhoek vlag

Waar zijn mijn kinderen?

woensdag 20 oktober 2021 Jolien

Toen de kinderboerderij voor het eerst opende bijna 50 jaar geleden was het al snel een drukke plek. Veel mensen uit Laren en omgeving, kwamen naar de kinderboerderij om de dieren te zien en te aaien. Ouders konden hun kinderen hun gang laten gaan en zelf lekker vertoeven op het terras met een hapje of drankje. De kok had altijd van alles al gebakken en je kon de appeltaart al van ver ruiken.  Kortom een fijne plek om te zijn.

Behalve in oktober, dan hing er altijd een andere sfeer op de kinderboerderij. Grimmig, duister, mistig… Ieder jaar kwamen er meldingen van vermiste kinderen. Het buurtschap Bekmansbroek stond rond de donkere oktobermaand in rep en roer.


Met man en macht werd gezocht naar de kinderen. Het zorgde voor onrust en nijd in het dorp. Men keek elkaar verwijtend aan; ‘Weet jij hier meer van?” Nooit werden de verdwenen kinderen weer gevonden op de kinderboerderij.

Zaterdag 30 oktober gaan we op zoek naar de verdwenen kinderen en willen we de dader(-s) vinden. Uit welingelichte bronnen is alle ellende begonnen bij de kinderboerderij, tegenwoordig beleefboerderij ‘De Kleine Carrousel’ .

 

Wil je meehelpen met zoeken dan ben je van harte welkom op de boerderij. Iedereen vanaf 16 jaar en een goede gezondheid is van harte welkom om te luisteren naar het verhaal en daarna op zoek- of gruweltocht te gaan. Na de tocht kunt u heerlijk sidderen onder het genot van een hapje en een drankje. Het is wel nodig je vooraf aan te melden. Dit kan telefonisch of per mail. Het is natuurlijk toegestaan verkleed te komen

 

Spooktocht voor jongeren en volwassenen 16+

10 euro p.p. (Spooktocht incl hapje en drankje)

30 oktober; inloop tussen 20.00-22.30 uur.

Reservering op tijdstip noodzakelijk

 

Beleefboerderij ‘De kleine Carrousel’

Koebushorst 7 
7245 TD Laren 
tel: 0573 221 306
info@dekleinecarrousel.nl