Achterhoek vlag

TOP2000 live Harfsen Laren 2022

zaterdag 17 december 2022 Jolien

Gelukkig kunnen we dit jaar weer ons TOP2000 feestje vieren: Kerk Laren en Kerk Harfsen organiseren deze feestelijke dienst samen.

Iedereen heeft wel een beeld bij de TOP2000, bekende liedjes, die je ongemerkt meezingt op de radio of op een feestje. Maar weten we wel wat we zingen?

Het geeft een extra dimensie om te beseffen waar de liedjes over gaan, zodat we er ons ook in kunnen herkennen. In deze dienst wordt er in een korte inleiding verteld over de essentie van het lied, dus ook al zijn sommige liederen in engels, je weet toch waar het over gaat. Thema’s over hoe je je voelt in moeilijke tijden, of wanneer je blij bent, in je eentje, of samen met mensen die je lief zijn.

Hoe de wereld om ons heen eruitziet en hoe je ernaar kunt kijken. En wat is er mooier dan luisteren naar live muziek: de band Final Squad zal spelen en de zangeressen Lynn Brummelman en Linde Ammerlaan zullen zingen.

We beginnen om half acht, inloop met koffie of thee en iets lekkers vanaf 19 uur. Vier dit feest met ons mee in Ons Gebouw in Harfsen, Sporkehout 4, na de dienst kunnen we napraten met een hapje en een drankje. Iedereen is van harte welkom!