Achterhoek vlag

Tiende editie Mañana Mañana wordt knetterend afscheidsfeest

vrijdag 7 juni 2024 Jolien

In de week voor het festival van start gaat, heeft de organisatie van Mañana Mañana een moeilijke beslissing moeten nemen: Mañana Mañana 2024 is de tiende, maar ook de laatste editie.

We willen eerlijk zijn naar alle dierbare en trouwe bezoekers die al maanden toeleven naar volgend weekend. Daarom kiezen we ervoor om jullie op voorhand in te lichten over dit ongelofelijk moeilijke besluit. We willen niet uitgaan als een nachtkaars, maar als een knetterend kampvuur met al onze vrienden eromheen: we gaan er een fantastisch afscheidsfeest van maken met een lach en een traan! En voor wie ons prachtige evenement nog nooit heeft meegemaakt, is dit de laatste kans.

Het afgelopen jaar werkten we met hart en ziel aan een nog avontuurlijker, sfeervoller en gastvrijer Mañana Mañana. Maar ondanks alle inspanningen is de kaartverkoop niet genoeg om het evenement rendabel te maken. Iedereen die een kaartje heeft gekocht of dat nog wil doen, krijgt het volledige aanbod en er wordt nergens op afgeschaald. We staan straks voor jullie klaar met vier dagen boordevol muzikale pareltjes, culinaire vrijbuiters, wonderlijk theater en geestverrijkende workshops.

De laatste editie Mañana Mañana: dat klinkt, zoals elk afscheid, een beetje verdrietig en dat is het ook. Maar we gaan er samen met alle bezoekers, artiesten en andere betrokkenen een geweldig feest van maken. Fiësta like there’s (letterlijk) no mañana, laten we dit tijdperk afsluiten met een gigantische knal!

We willen onze bezoekers maar ook alle medewerkers, artiesten, cateraars, leveranciers en natuurlijk onze gastheren (achtereenvolgens de landeigenaren in Hummelo, Vorden en Laren (Gld.)) uit de grond van ons hart bedanken.

Let’s go out with a bang! Tot 13, 14, 15 en 16 juni. Ons volledige statement vind je op de website: www.mananamanana.eu. Voor wie de laatste kans om Mañana Mañana mee te maken niet wil missen, zijn tickets daar logischerwijs ook nog verkrijgbaar.