Start ticketverkoop 'Veurafje & diner veur ene'
Vanaf 1 september start de ticketverkoop voor de hilarische klucht ‘Veurafje & diner veur ene’ van het Theater van de Lach-ende Kip.
Markeloërs Gert-Jan Oplaat en Henri Beverdam zijn verantwoordelijk voor het idee en de productie ervan. Gerhard Meijer eveneens uit Markelo neemt de regie voor zijn rekening. Maar liefst negen voorstellingen staan er gepland in de eerste twee weken van november op Landgoed ‘Oolde’ in Laren. Het betreffen avond- en middagvoorstellingen waarbij u gaat genieten van humor en entertainment waarbij u zich waant in de wereld van ‘Downton Abbey,’ ‘Sissi,’ en ‘The Crown. Na de voorstelling geniet u van een stijlvol 4-gangen diner met een menu naar keuze. Dit belooft een unieke en tevens exclusieve avond-/ middagvoorstelling te worden waarbij plaats is voor maximaal 50 personen per voorstelling.
De speel locatie van de hilarische klucht ‘Veurafje & diner veur ene’ is gelegen op Landgoed ‘Oolde’ aan de Ooldselaan 17 in Laren. De hilarische klucht wordt geregisseerd door Gerhard Meijer, met de assistentie van zijn vrouw Riny. Op deze unieke locatie brengen zeven getalenteerde acteurs de kleurrijke personages tot leven: Anita Bolink en Germaine Mensink spelen wisselend met het oog op andere verplichtingen de rol van de barones, Niek Tijink neemt de rol van butler op zich, Gerda Storm schittert als hoofd huishouding, Esmee Jansen als tweede bediende, Jidde Bolink als de jachtopziener, Teun Deijk als pachtboer en Ruben Haverslag als de kok.
De avond begint met een ontvangst in het Koetshuis, gevolgd door een wandeling naar het Oolde, waar de klucht zich afspeelt. Na de voorstelling wordt in het Koetshuis een stijlvol 4-gangen diner geserveerd, verzorgd door De Vennebekken, natuurlijk geheel in thema van de avond.
Bij het bestellen van uw tickets geeft u ook uw menukeuze A of B aan. De kosten voor deze kaarten bedragen €59,95 per persoon en zijn inclusief ontvangst met koffie, toegang tot de voorstelling, een keuze diner, en twee consumpties.
Menu A
Amuse Carpaccio
Amuse Risotto bitterbal
Breekbrood met huisgemaakte kruidenboter en pesto
Tomaten soepje
Hoofdgerecht: Malse gegrilde kippendij met taugé, zoete aardappelpuree en een krokantje van parmaham
Dessert: Tiramisu
Menu B
Amuse gemarineerde garnalen
Amuse Risotto bitterbal
Breekbrood met huisgemaakte kruidenboter en pesto
Lente ui/prei soep
Hoofdgerecht: Stoofvlees in rode wijnsaus met een stamppotje van rucola en gemarineerde champignons
Dessert: Chocolade schuitje met vanillecrème en aardbeien/munt salade
Let op: het evenement is niet rolstoeltoegankelijk en deelname is op eigen risico. Wegens beperkte keukenmogelijkheden kunnen wij helaas geen rekening houden met voedselallergieën, intoleranties, glutenvrije wensen, allergenen, of andere dieetwensen.