Achterhoek vlag

Afgelast concert van KMV Apollo

maandag 9 mei 2022 Jolien

Update zateredag 14 mei:

Vanmorgen ontvingen wij het droevige bericht dat ons erelid Gert Laar overleden is.
Wij hebben daarom besloten om het concert op zondag 15 mei niet door te laten gaan.
Bestuur KMV Apollo

******************************************************

Op zondag 15 mei a.s. staat er bij Muziekvereniging Apollo sinds lange tijd een concert op de agenda.
Door Corona was na het jubileumconcert op 17 november 2019 alles stil komen te liggen. Zo nu en dan kon er gerepeteerd worden maar daar bleef het dan ook bij.

Sinds afgelopen november staat het fanfareorkest onder leiding van Marc Dammers. Marc is op zijn tiende begonnen met saxofoonlessen bij muziekvereniging Olto uit Loenen. In de loop der jaren heeft hij hier alle muziekdiploma’s behaald en in 2013 afgesloten met een eindexamenconcert. In 2018 is hij begonnen met HaFaBra-directie aan Bourdon Hogeschool te Gouda, later Alphen aan den Rijn. Hier volgde hij directie lessen bij Gerhart Drijvers en Ton van der Valk. Als muzikant is hij actief bij muziekvereniging Olto Loenen en het Open Fanfare Orkest. Als dirigent is hij actief bij opleidingsorkest Da Capo van Koninklijke Harmonie Oosterbeek, Fanfare orkest Concordia Nijkerkerveen en sinds afgelopen november ook van Fanfare orkest Apollo Laren.

De afgelopen tijd mocht Apollo weer diverse keren op straat spelen zoals met de Palmpasenoptocht, het Paasvuur, Koningsdag en Dodenherdenking. Dat is natuurlijk heel fijn, maar er gaat niets boven het geven van een gewoon concert.

Zowel de drumband (onder leiding van Reyer Schouten) als het orkest hebben voor dit concert weer een gevarieerd programma samengesteld van reggae tot ABBA, waarbij wellicht meerdere nummers bekend in de oren zullen klinken.

Naast de muziek is er deze middag ook ruimte voor het huldigen van meerdere jubilarissen.

Kortom, heb je zin in een gezellige middag met leuke muziek, dan nodigen wij je van harte uit om te komen bij Zaal De Wippert (Wippert 6 in Kring van Dorth)
Het concert begint om 14.00 uur en de entree is gratis. Een vrije gift wordt uiteraard erg gewaardeerd.