Achterhoek vlag

Ongekende gezelligheid in het Exelse dorpsbos

vrijdag 15 maart 2024 Jolien

Met het voorjaar op de loer ontwaken alle feestbeesten weer uit hun winterslaap. Ze maken zich klaar om de dansvloer weer te betreden en om de daken weer van tenten te feesten!!

Op eerste paasdag zal het Exelse Bos wéér omgetoverd worden tot een walhalla waar elk feestbeest, jong en oud, zijn hart kan ophalen. Aan het begin van de avond wordt er weer een traditioneel paasvuur aangestoken met voorafgaand een fakkeltocht die zal starten bij Elweco-Medo om 20.00 uur (start fakkelverkoop 19.30 uur). Om vervolgens de feesttent te bestormen en er een gezellige avond van te maken met de feestbands Alive en Foolhouse.

Voor jong en oud, is ook écht voor jong en oud! Tussen 21:00 en 22:00 uur is er voor de jongere feestbeesten een aparte minidisco! We feesten het dak eraf met z’n allen!

Liefhebbers opgelet: ook de Hollandse hits zijn weer te vinden op het Hazenbal! Niemand minder dan de Hollandse zanger Dennis van Dam gaat er gegarandeerd een show van maken. Afgewisseld door de piekfijne platen van DJ Coen!

Ben jij erbij? Zorg dat je een kaartje bemachtigd voor het Hazenbal 2024! Houd onze social media in de gaten voor meer nieuwtjes, tijden en updates! Wist je dat kaartjes al te koop zijn, kijk hiervoor op: hazenbal.nl

Na het paasvuur nog even blijven voor een hapje en een drankje? Dat kan! Het buitenterrein zal gratis toegankelijk zijn.

Je kunt ook weer hout komen brengen om het paasvuur zo GROOT mogelijk te maken. Dit kan op 23 maart bij Elweco-Medo in Exel van 10.00 tot 16.00 uur.

Tijden Hazenbal zondag 31 maart 2024:
19.30 uur start fakkelverkoop Elweco-Medo
20.00 uur start fakkeloptocht
20.30 uur ontsteken paasvuur
20.30 uur start Hazenbal met avondvullend muziekprogramma.

Voorverkoop: € 12,50
Entree feesttent: € 15,00
T/m 15 jaar gratis toegang.

Kaarten via hazenbal.nl