Achterhoek vlag

Mañana Mañana zet koers naar Olde

vrijdag 28 mei 2021 administrator

Na edities in Hummelo en Vorden heeft het festival Mañana Mañana een nieuwe, prachtige plek gevonden om neer te strijken.

Het terrein bij Kasteel Oolde in Laren (Gld.) is uitermate geschikt voor het vriendelijke, vrolijke en zinnenprikkelende festival waar jij en nog duizenden nieuwsgierige levensgenieters straks weer op afkomen. Met het kasteel als centrale blikvanger en de omliggende kleurrijke en levendige natuur vindt de organisatie opnieuw een festivallocatie die je direct na aankomst uit de dagelijkse sleur zal halen: ver weg van de grijze massa. Vaarwel grauw burgerleventje, in 'Loarne' gaat de kop los! Ze zijn apetrots op Kasteel Oolde als nieuwe locatie en hopen van harte dat ze het deze zomer op 12 t/m 15 augustus met jullie kunnen inwijden.

Afgelopen jaren vond het festival plaats rondom Kasteel Vorden, op het terrein van Geldersch Landschap en Kasteelen. Vanwege de verplaatsing naar een nieuwe datum, in verband met corona, bleek deze locatie in 2021 niet beschikbaar. De organisatie wil graag alle betrokken partijen en buurbewoners van Kasteel Vorden enorm bedanken voor de fijne festivaljaren in Vorden.

Na flink wat zoek- en speurwerk kwam de Feestfabriek uit bij Kasteel Oolde, een fantastisch mooi gebied in Laren (Gld.) met het kasteel als echte eyecatcher. De bewoners van Kasteel Oolde, Robert en Cathrien Croll - Van Verschuer, bleken ook erg enthousiast over de komst van Mañana Mañana naar het landgoed: "Oolde is een pareltje in de Kroon van de Achterhoek. Dat met anderen te kunnen delen vinden wij - deels - onze opdracht. Na enkele positieve gesprekken voelden wij een klik met de organisatie en werd de samenwerking voor dit jaar bezegeld".

(Bron: nieuwsbrief Feestfabriek)