Achterhoek vlag

Laornse Spullenmarkt op de Laornse Karmse

donderdag 12 januari 2023 Jolien

Het hoort bij de Laornse Karmse, de rommelmarkt, en deze traditie wordt voortgezet onder de naam Laornse Spullenmarkt.

Samen met vrijwilligers daarmee bezig zijn, en daarbij hopen we ook op de commitment van de Laornsen. Want iedereen kan daar een steentje aan bijdragen: o.a. door spullen in te brengen voor de Laornse Spullenmarkt.
Want wat is er mooier dan te weten dat je met de spullen die jij niet meer nodig hebt, een ander weer blij kunt maken. En niet te vergeten, wat zijn we goed bezig als we niet alles wat we niet meer gebruiken zomaar weggooien, maar een ander er het plezier van gunnen!

De Laornse Spullenmarkt, op de zaterdag van de Larense Kermis in Kerk en Kulturhus: gezelligheid en saamhorigheid in ons eigen dorp! Sommige dingen zullen misschien iets anders gaan dan voorgaande jaren, maar het blijft van en voor Laorne!

U kunt uw spullen brengen op een aantal zaterdagochtenden: de eerste keer is op zaterdag 14 januari van 10-12 uur. Het adres is Dennendijk 9, Kring van Dorth (schuur van Jan Schoneveld).

Dus hebt u dingen over, bent u in het nieuwe jaar al lekker aan het opruimen geweest: breng uw spullen naar de Laornse Spullenmarkt. Wij zijn daar aanwezig om uw spullen in ontvangst te nemen. Het is wel de bedoeling dat het spullen zijn die wij weer kunnen verkopen, bijvoorbeeld in geval van meubels, alleen kleine, bruikbare meubeltjes, dus daar kijken we natuurlijk wel naar.

Laten we met elkaar weer een mooie Laornse Spullenmarkt van maken; we hopen op uw inbreng van gebruikte spullen!