Achterhoek vlag

Kerstprogramma Stichting Welzijn Lochem 2021

donderdag 16 december 2021 Jolien

Wij maken 2e Kerstdag bijzonder. Als ieder jaar zorgt Team Opbouwwerk van Stichting Welzijn Lochem voor een leuk aanbod om Tweede Kerstdag feestelijk te maken. De activiteiten zijn afgestemd op de geldende Corona maatregelen.

 

Programma:

11-12 uur: Online koffie

Kerst-Koffietijd, een uurtje gezellig online kletsen via het programma Zoom en natuurlijk helemaal in kerstsfeer. Heb je nog niet veel ervaring met online gesprekjes of het programma Zoom? Geen probleem! Geef dat bij je opgave door dan krijg je ondersteuning daarbij.

 

13-15 uur: Soep op de stoep

Soep met Kerstballen, soep op de stoep is eerder dit jaar voor verschillende inwoners van gemeente Lochem aangeboden. We bezorgen ook op Tweede Kerstdag een kopje soep aan de deur. Voor iedereen die graag een persoonlijke bezoekje en een lekker vers soepje ontvangt. Je mag jezelf aanmelden maar kunt ook iemand anders hiervoor opgeven.

 

Kom je de soep graag zelf ophalen in de Kerst Drive Thru? Ook dat is mogelijk en kun je aangeven bij je aanmelding.

 

14-16 uur: Radio Bingo

Radio Ideaal en Stichting Welzijn Lochem Kerstuitzending via FM: 99.5 - 106.7 - 107.9 en via www.radioideaal.nl of TV: Ideaaltv. Meld je aan, stem af op Radio Ideaal en doe mee met een speciale Kerstbingo!

 

15-16.30 uur: Online Quiz

Pim Pam Kerst Quiz, een leuke show met kennisvragen en verscillende muziekfragmenten. Daag elkaar uit en doe online mee! Dat kan individueel maar ook kunnen we team-scores bijhouden. Durf jij het aan om deze Kerst Quiz te gaan spelen op je computer of tablet èn je mobiele telefoon. Geef je dan nu op. Natuurlijk zijn er leuke prijzen te winnen.

 

Aanmelden

Mail voor woensdag 22 december naar opbouwwerk@welzijnlochem.nl. Geef aan voor welke activiteit(en), je naam, adres en telefoonnummer. Vergeet niet bij soep op de stoep het bezorgadres en het aantal personen te vermelden. Of kom je het zelf ophalen?

 

Op 23 december gaan we je verdere informatie en instructies per mail sturen.

 

Vragen of aanmelden vrijwilliger?

Wil je je als vrijwilliger inzetten voor Tweede Kerstdag? Mail opbouwwerk@welzijnlochem.nl of bel 0573-297000.

 

Een gevarieerd programma, mede mogelijk gemaakt door diverse vrijwilligers en een financiële bijdrage van de Ronde Tafel 105.