Achterhoek vlag

Inschrijven Fietsvierdaagse tot 1 juli met korting

donderdag 22 juni 2023 Jolien

Over 6 weken gaan we voor het 30e jaar van start met Fietsvierdaagse ‘De Achterhoek’. De organisatie is in deze laatste periode nog volop bezig met de puntjes op de i te zetten om alle deelnemers weer een mooi evenement te bieden.

De routes van 30, 45 en 60 km zijn weer erg verrassend en gaan o.a. richting Schalkhaar, Zwiep en Diepenheim. Voor de jongste fietsers is er op woensdag 2 augustus een verkorte route van 15 kilometer.

Als extra mogelijkheid kunnen deelnemers op donderdag 3 augustus een verlengde route van 80 kilometer fietsen. De route is gemaakt op basis van de 60 kilometer route van deze dag met twee extra lussen. Op deze manier wordt het mogelijk om even iets verder van huis te gaan. Wanneer blijkt dat voor de lange route grote belangstelling is, wordt er gekeken of het voor 2024 haalbaar is om de 80 kilometer aan ons programma toe te voegen.

Tot 1 juli kunnen deelnemers zich inschrijven met € 2,50 korting per persoon. Wacht dus niet te lang en pak dat voordeel nog even mee!

Inschrijven kan online via www.fietsvierdaagsedeachterhoek.nl. Daarnaast is er de mogelijkheid om in te schrijven op zondag 30 en maandag 31 juli in onze stand bij Grand-Café Bistrorant ’t Langenbaergh, Deventerweg 1 in Laren. Onze vrijwilligers zijn van 10.00 tot 16.00 uur aanwezig. Voor deelnemers die zich reeds ingeschreven is het dan ook mogelijk om hun stempelboekje op te halen. Vergeet daarbij niet uw inschrijvingsbevestiging mee te nemen.

Inschrijven voor de kinderroute kan op woensdag 2 augustus op het start- en finishterrein aan de Verwoldseweg.

Dinsdag 1 augustus starten we om 8.00 uur onze vierdaagse met een ludieke opening ter ere van ons 30 jarig bestaan. U bent van harte welkom om daarbij aanwezig te zijn.