Achterhoek vlag

Inschrijven Fietsvierdaagse met korting

zaterdag 1 juni 2024 Jolien

Op dinsdag 6 augustus start Fietsvierdaagse ‘De Achterhoek’. Vier dagen heerlijk fietsen door de Achterhoek en Salland.

Zoals gebruikelijk kunnen de deelnemers kiezen uit routes van 30, 45 en 60 km. Net als vorig jaar is het mogelijk op donderdag een route van maar liefst 80 km te fietsen, hiervoor is de 60 km route uitgebreid met een extra lus van ca. 20 km. De verlengde route is echter alleen via GPX te volgen en dus niet zoals de andere routes met pijlen uitgezet.

Op woensdag 7 augustus kunnen de jongste fietsers meedoen met een korte route van 15 km. Onderweg kunnen kinderen meedoen met verschillende leuke activiteiten en na het fietsen mogen ze genieten van een heerlijke pannenkoek. Inschrijven voor de kinderroute kan op de dag zelf op het start- en finishterrein aan de Verwoldseweg.

Tot 1 juli kunnen vierdaagsedeelnemers zich inschrijven met € 2,50 korting per persoon. Wacht dus niet te lang en pak dat voordeel nog even mee! Inschrijven kan online via https://fietsvierdaagsedeachterhoek.nl/inschrijven-2024/.
Daarnaast is er de mogelijkheid om in te schrijven op zondag 4 en maandag 5 augustus in onze stand nabij Langenbaergh, Deventerweg 1 in Laren. Onze vrijwilligers zijn daar van 10.00 tot 16.00 uur aanwezig.

Voor deelnemers die zich reeds ingeschreven hebben, is het mogelijk op deze dagen al hun stempelboekje op te halen. Vergeet daarbij niet de inschrijvingsbevestiging mee te nemen.

Alle informatie over de fietsvierdaagse, het inschrijven en verder handige informatie vindt u op onze website: www.fietsvierdaagsedeachterhoek.nl.