Achterhoek vlag

Gamrupa bakt ze bruin

vrijdag 16 december 2022 Jolien

Gamrupa bakt ze bruin!- Verse kniepertjes voor scholing en ontwikkeling in Gambia

Stichting Gamrupa gaat op vrijdag 30 december as. tussen 10.30 en 16.00 kniepertjes (ook wel nieuwjaarsrolletjes genoemd) bakken om daarmee geld in te zamelen voor hun projecten gericht op ontwikkeling en verbetering van onderwijs in Gambia.

Middels diverse projecten ondersteunen zij o.a kinderen en jongeren uit kansarme gezinnen om (beroeps)onderwijs en ontwikkeling voor hen mogelijk te maken.
De ondersteuning is niet alleen financieel, maar ook materieel. Denk aan het beschikbaar stellen van een verplicht schooluniform, schrijfmateriaal of lesmiddelen. En steun is hard nodig, want helaas is onderwijs voor velen in Gambia niet vanzelfsprekend!

Na het grote succes van vorig jaar, slaan we opnieuw aan het bakken.
Heeft u zin in deze typisch Achterhoekse lekkernij en wilt u tegelijkertijd een goed doel steunen? Vooraf bestellen kan via e.lubberding@kpnmail.nl of door een berichtje te sturen naar 06-19959499 (Anita).

Onze bakkers staan klaar met uw bestelling buiten bij Plus Beuzel, Holterweg 10 in Laren. Mocht ophalen niet lukken, laat het ons dan even weten. Naast het ophalen van bestellingen vindt er op de dag zelf losse verkoop plaats, waarvoor geldt: op=op. Wees er dus snel bij! Wij zien u graag de 30e!

Voor meer info over onze stichting en onze projecten: www.Gamrupa.org