Achterhoek vlag

Deelnemers Fietsvierdaagse trotseren weer en wind

zondag 6 augustus 2023 Jolien

Afgelopen week lieten de deelnemers aan Fietsvierdaagse De Achterhoek zich niet uit het veld slaan door het slechte weer. 

De weersvoorspellingen beloofden jammer genoeg voor de hele week niet veel goeds. Desondanks gingen de meeste deelnemers iedere dag van start om hun 30, 45 of 60 kilometer route te fietsen. Hier en daar werden ’s morgens routes aangepast, zodat iedereen zo veilig mogelijk kon blijven fietsen.

De organisatie prees de deelnemers om hun tomeloze energie en enthousiasme waarmee zij ’s morgens van start gingen en ’s middags weer terug kwamen op het terrein. Iedere middag werden zij onthaald met optredens van een koor of een zangduo. Daarnaast waren er ook oldtimers op het terrein te bewonderen.

Vanwege het 30 jarig jubileum had de organisatie een aantal extra’s voor de deelnemers bedacht. Zo konden zij op woensdag genieten van heerlijke pannenkoeken die gebakken werden door de dames van Toeristenbelang. Daarnaast kon men op het terrein op de foto gezet worden en kreeg men de geprinte foto gratis mee.

Al met al kijkt de organisatie terug op een gezellige week met routes waarover de deelnemers weer zeer tevreden waren.

Volgend jaar wordt de Fietsvierdaagse gehouden van dinsdag 6 tot en met vrijdag 9 augustus.