Achterhoek vlag

Country & Garden Fair op Verwolde

dinsdag 7 mei 2024 Jolien

Op 9, 10, 11 en 12 mei vindt na groot succes de tweede editie van het sfeervolle buitenevent 'Country & Garden Fair' plaats rondom huis Verwolde.

Heerlijk struinen over de fair met ruim 80 enthousiaste exposanten die zich presenteren in luxe pagodetenten. Ook huis Verwolde richt een pagodetent in met een museumwaardig assortiment artikelen.

Inspiratie en ontspanning
De exposanten van diverse huis & tuin accessoires presenteren zowel klassieke brocante en vintage als ook nieuwe items in landelijke sfeer. Maar ook de innerlijke mens komt rijkelijk aan de beurt met ambachtelijk gemaakte gerechten bij diverse foodtrucks, omringd door gezellige livemuziek. Daarnaast wordt ook de nieuwste voorjaarsmode gepresenteerd van jas tot hoed, tijdens de modeshow.

Huis Verwolde is een rijk gedecoreerd edelmanshuis. Met een combi-ticket dat toegang geeft tot het onderhuis en de beletage kunnen bezoekers dit zelf komen bekijken. Deze rijkdom aan decoratie en bonte collectie motieven zijn inspiratie voor de artikelen die huis Verwolde presenteert in de tijdelijke museumwinkel in een pagodetent.

Bezoek tegelijk met de fair ook huis Verwolde!
De fair is dagelijks geopend van 10:00 - 18:00 uur.
Bestel alvast voordeliger je early-bird (combi)tickets online en voorkom teleur-stellingen en wachtrijen aan de kassa.
Parkeren kost € 3,00
Bestellen tickets, meer informatie en prijzen: www.countrygardenfair.nl