Achterhoek vlag

Bullrock FM 2022

vrijdag 30 september 2022 Jolien

Nu de Larense Kermis weer achter de rug is, maken de mensen in Laren en wijde omgeving zich weer op voor het volgende grote evenement, namelijk BullRock.

Dit jaar zal dit op 4, 5 en 6 november plaatsvinden, waarbij de marathon-radio-uitzending op ‘’De eerste zaterdag van november’’ te beluisteren zal zijn. Ter afsluiting van deze radio-dag zal wederom een vol uur ingeruimd worden voor de ‘’Top of the Bull’’, oftewel de stem van het publiek. Dit betekent dat jij op jouw eigen favoriete rockmuziek kan stemmen. De nummers met de meeste stemmen worden gedraaid, simpel als dat. Ook zullen er verzoeknummers, daar waar deze mooi aansluiten, geïntegreerd worden in de diverse thema-uren. Je kan je stem uitbrengen op www.bullrock.nl. Onder de inzendingen worden leuke prijzen verloot.

De uitzending waarin alles te beluisteren is, is te ontvangen op FM 91.9Mhz, en de live-beelden zullen te zien zijn op www.bullrock.nl. Het spektakel start zaterdag 5 november om 09:00 uur, en zal deurdonderen tot 17:00 uur.

Wil je van dit alles niets missen, zet 5 november in je agenda en houd de website, en/of de facebookpagina van BullRock in de gaten. De komende periode zal hier alle aanvullende info, en de gebruikelijke zin en onzin, op verschijnen.