Achterhoek vlag

30 jaar Fietsvierdaagse 'De Achterhoek'

zondag 8 januari 2023 Jolien

Fietsvierdaagse ‘De Achterhoek’ bestaat dit jaar 30 jaar en we zijn erg trots op ons parelmoeren jubileum.

Een toepasselijke benaming, want zoals de deelnemers gewend zijn, zullen er ook dit jaar weer pareltjes van routes aangeboden worden. De routecommissie is in november begonnen met het maken van de routes, welke de komende maanden verder uitgewerkt en zo nodig aangepast zullen worden.

De fietsvierdaagse vindt plaats op 1 t/m 4 augustus in Laren (Gld.) Dagelijks kunnen de deelnemers kiezen uit routes van circa 30, 45 en 60 km die langs de mooiste plekjes van de Achterhoek en Salland gaan. Op de routes worden de deelnemers getrakteerd op prachtige landelijke vergezichten, karakteristieke Achterhoekse boerenhoeves, bossen en landerijen.

Veel deelnemers komen iedere jaar naar Laren om alle dagen mee te fietsen. Een veelgehoorde opmerking is: “We doen al jaren mee, maar iedere keer worden we weer verrast met nieuwe paden en wegen”. Dat is een mooi compliment, want het is immers de bedoeling om iedereen een mooie en verrassende vierdaagse te geven. Ook de jonge fietsers worden niet vergeten want op woensdag 2 augustus is er weer een speciale kinderroute van circa 15 kilometer.

Wilt u ook (weer) meefietsen?
Deelnemers kunnen zich inschrijven via onze website www.fietsvierdaagsedeachterhoek.nl. Inschrijven kan voor de gehele vierdaagse maar er kan ook gekozen worden om 1, 2 of 3 dagen te fietsen.

Tot 1 juli is het deelname bedrag € 15,00 voor een volwassene en € 5,00 voor een kind van 7 t/m 12 jaar. Vanaf 1 juli is het deelname bedrag € 17,50 voor een volwassene en € 5,00 voor een kind van 7 t/m 12 jaar.

De tarieven voor een dag deelname zijn € 6,00 voor een volwassene en € 5,00 voor een kind van 7 t/m 12 jaar.

Meer informatie of inschrijven? Kijk dan op onze site!