Achterhoek vlag

Ouderenreis Laren en Oranje 2024 (08:45 - 17:30)

woensdag 19 juni 2024 Jolien

Op woensdag 19 juni organiseert Laren en Oranje samen met Reisclub Oolde haar jaarlijkse dagje uit. Dit keer staat er een dagtocht op de planning door het mooie Salland en Twente. U bent van harte uitgenodigd om mee te gaan!

Het vertrek is gepland om 8.45 uur bij Witkamp in Laren. Traditiegetrouw wordt de bustocht begeleid door chauffeur Teun Klein Nagelvoort die onderweg interessante weetjes over de omgeving kan vertellen. Via de Sallandse Heuvelrug gaat de tocht richting Ootmarsum voor de eerste stop. Rond 10.30 uur arriveren we bij het Openluchtmuseum Ootmarsum. In Gasterij Oatmössche is de ontvangst met koffie/ thee en appelgebak. Daarna bezoeken we het Openluchtmuseum.

De dag wordt rond 17.30 uur afgesloten bij Witkamp met een kop soep en een broodje beenham met een consumptie. Hier kunnen we nog even nagenieten van de prachtige dagtocht! 

De kosten zijn € 75,- contant of via QR code te betalen bij aanvang van de dagtocht. De kosten zijn gebaseerd op deelname van minimaal 40 personen. 

Opgave is mogelijk voor 10 juni via info@larenenoranje.nl of telefonisch bij Teun Klein Nagelvoort op nummer 06-23608807.