Achterhoek vlag

Infomarkt 'Is dit nu later...?' (11:00 - 16:00)

zaterdag 30 september 2023 Jolien

Een informatieve dag voor jong en oud, waarbij experts zoals uitvaartondernemer René Meutstege, uitvaartspreekster Irma Wagenvoort, uitvaartbegeleidster Hariët Bloem-Meutstege en cateraar Anniek Welmer laten zien wat er allemaal komt kijken bij een uitvaart.

Ontdek hoe elk afscheid uniek kan zijn en hoe zowel traditionele als nieuwe opties kunnen worden benut. Ervaar de verschillen en denk na over persoonlijke en creatieve invullingen, zodat je in de toekomst weloverwogen beslissingen kunt nemen.

Bezoek ongeveer 25 stands van diverse bedrijven, variërend van verzekeringsmaatschappijen tot bloemisten en fotografen. Neem deel aan informatieve sessies over onderwerpen zoals rouw bij jongeren, de laatste levensfase, afscheid en verzekeringen. Schrijf je vrijblijvend in voor rondleidingen op begraafplaatsen en crematoria later dit jaar.

Bezoekers kunnen zich oriënteren op diverse aspecten van een uitvaart en de fasen voor en na het afscheid. Krijg inzicht in wat je moet regelen en welke mogelijkheden er zijn, terwijl je geniet van hapjes en drankjes.

Locatie: Kerk en Kulturhus 't Kruispunt Laren