Achterhoek vlag

Houtdorp (10:00 - 15:00)

donderdag 18 augustus 2022 Jolien

Ook dit jaar kunnen jongens en meisjes uit groep 4 tot en met 8 lekker timmeren en hun eigen hut in elkaar zetten tijdens hét huttenbouwfestijn van het jaar! Houtdorp vindt dit jaar plaats in de laatste week van de zomervakantie; donderdag 18 augustus en vrijdag 19 augustus. Nu mét afsluitend feestje en natuurlijk discozwemmen!

Houtdorp is een groot huttenbouw-feest georganiseerd door het Leussinkbad in Laren. De ligweide van het buitenbad toveren we voor deze gelegenheid altijd om tot timmerterrein. Voor kinderen die een hamer kunnen vasthouden of juist niet, Houtdorp Laren is voor iedereen een gaaf buitenfeestje.

Reis dit jaar met ons mee door de tijd! Ga terug naar het verleden en bouw een Middeleeuws fort of een kasteel. Of reis naar de toekomst en bouw een huisje op de maan of op mars.

Wanneer is het?
Houtdorp is donderdag 18 augustus van 10.00 tot 15.00 uur en vrijdag 19 augustus van 13.00 tot 18.00 uur. (Groot)ouders en verzorgers zijn vrijdag vanaf 17.00 uur welkom om alle creaties te bewonderen, en het feestje afsluitende feestje gaat door tot 22.00 uur!

Wat kost het?
Kosten zijn € 12,50 pp voor abonnementhouders en € 17,50 pp zonder abonnement*. Dit is inclusief lunch en fruit op donderdag, een snack én avondeten op vrijdag.

Meedoen
Aanmelden kan van 13 juni tot 30 juni via de website van het Leussinkbad. Dat kan individueel of in groepen. Elk groepje moet minimaal 1 en maximaal 2 begeleiders opgeven. Ook als je je individueel aanmeldt moet je een begeleider opgeven.

Wees er snel bij, want vol is vol!

Wil je op de hoogte blijven? Volg dan de Facebookpagina Houtdorp Laren. Hier kunnen kinderen hun mooiste ideeën, tekeningen, groepsfilmpjes en plannen voor hun hut plaatsen.

Ook leuk als vrijwilliger!
Houtdorp is ook heel erg leuk om als vrijwilliger mee te maken. Opbouwen, afbreken en tijdens de bouwdagen meehelpen: alles kan. Ben je geïnteresseerd om mee te helpen? Geef je dan op als vrijwilliger via: houtdorplaren@leussinkbad.nl