Achterhoek vlag

Herman Brood Tribute bij café Langenbaergh (21:00 - 23:59)

zaterdag 17 juni 2023 Jolien

Op zaterdag 17 juni speelt GO NUTZ! dè Herman Brood trip in café Langenbaergh Laren.

Het bijzondere van deze band is dat het Brood neerzet zoals hij was: puur, in your face en vol passie.
Tijdens deze avond neemt GO NUTZ! het publiek vanaf 21.00 uur mee op een trip door de muziek van Neerlands grootste rock ’n roll artiest ooit!
Zanger Marcel Snellenburg keert daarbij terug naar zijn roots in Laren waar hij is geboren. Dit maakt het optreden van de band in Laren voor hem extra speciaal.
De acht muzikanten van GO NUTZ! laten zich inspireren door de muziek van Herman Brood uit verschillende periodes van z’n lange carrière. Zij toeren op dit moment door Noord en Oost Nederland en de Duitse grensregio en doen daarbij ook Laren aan.
GO NUTZ! verleent haar naam aan het gelijknamige album dat Brood tijdens zijn Amerikaanse avontuur maakte. Een aantal nummers van dat album staan bij GO NUTZ! op de setlist. De bekendsten “I love you like i love myself”, “Hotshot” en “I don’t
need you” haalden ook de hitlijsten.
Maar er is natuurlijk veel meer moois te ontdekken in de muziek van Brood. Uit de jaren ’70 staan de iconische albums “Street”, “Sphritz” en “Cha Cha” garant voor een feest van herkenning. Bekende songs volgen elkaar in hoog tempo op. Via de jaren ’80 en het eerder genoemde album “Go Nutz” komen we na een reis vol met rock ’n roll, ballads, funk en recht-toe-recht-aan rock uit bij de laatste albums van Brood. Al met al een trip down memory lane waarbij alle ingrediënten aanwezig zijn om het dak er af te blazen!
Entree 10 euro
Tickets zijn te verkrijgen via info@langenbaergh.nl