Achterhoek vlag

Fietsvierdaagse De Achterhoek

dinsdag 2 augustus 2022 Jolien

Op dinsdag 2 augustus start in het Gelderse Laren de 28e editie van Fietsvierdaagse “De Achterhoek”.

Deelnemers kunnen dagelijks kiezen uit wisselende routes van 30, 45 en 60 kilometer. De routes brengen u langs pittoreske dorpjes, prachtige bossen en uitgestrekte weilanden. Het typische Achterhoekse coulisselandschap van onze regio blijft een prachtig decor voor onze Larense Fietsvierdaagse. Bovendien nemen we ook ieder jaar een vleugje Twente mee in onze routes.

Voor de jonge fietsers is er op woensdag een speciale kinderroute van 15 kilometer. Op deze route zullen er diverse activiteiten zijn waaraan de kinderen kunnen deelnemen.

Hoewel in 2021 wel de routes gereden konden worden, moesten we het helaas doen zonder enig vertier op het start- en finishterrein. Dit jaar zal er wel weer een gevarieerd en gezellig middagprogramma georganiseerd worden.

Na het fietsen kunt u plaatsnemen op het terrein om wellicht onder het genot van een drankje andere deelnemers (weer) te ontmoeten en te luisteren naar het muzikale entertainment.

Fietsvierdaagse “De Achterhoek” vindt dit jaar plaats van 2 t/m 5 augustus. Inmiddels kunt u zich weer online inschrijven via onze website. Bij inschrijving voor 1 juli ontvangt u € 2,50 korting!

Als u graag op de hoogte wilt blijven van alle ontwikkelingen en nieuwtjes rondom onze Fietsvierdaagse, dan kunt u ons vinden op Facebook (@fietsvierdaagse) of u kunt zich inschrijven voor onze nieuwsbrief. Graag tot ziens in Laren!

www.fietsvierdaagsedeachterhoek.nl